Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
Hari Raya Aidilfitri 2012 (Episod II)
Friday, September 7, 2012 • 10:41 PM • 0 comments


What a day.. Iya, dahla aku tengah demam, flu pun attack sekali gus. Dahtu, 2nd Facebook account aku ada budak hack, pastu dideactivate lah pulak. Kan, memang sesuai peribahasa "sudah jatuh, ditimpa tangga". Kesian kat diri sendiri. Aku tak buat jahat kat sesapa pun, aku elok-elok dok rumah wat hal sendiri, acane pulak orang boleh tak puas hati ngan aku ne ? Takpe, kau ambiklah facebook tu, aku tak mati kalau takde facebook tu. Jadi kepunyaan kau selama-lamanya pun takpe oke. Mekasih bebanyak, tak lah aku buang masa pi jenguk 2 account. It's all yours. Harap puaslah hati kau ye even though aku tak tau ape yang kau nak. Tuhan nampak ape kau buat kat orang.  Kalau aku ade wat salah kat kau, meh lah face to face kalau tak puas hati. Kite settle lek lok. Okay. Tapi kalau nak money, sorry lah aku bkn bnyk harta. Harta Ismet Ulam Raja banyak, pi mintak kat dia. Haha !

21 Ogos 2012 / 3 Syawal 1433h

Raya kedua ! Haha, aku sebenarnye takde mood nak blogging sebenarnye. Yelah kan, aku tak sihat, dahtu facebook tak pasal-pasal kena hack, lepas tu kena deactivate pulok ! Haiya.. So, untuk melupakan peristiwa tersebut dan menghilangkan perasaan marah, kite flashback Hari Raya sebelum ne. Tapi kali ni aku wat sampai raya kelima je lah ye. Takyah sampai habis Syawal. Syawal ke 6 dah macam takde apa-apa jadi je. hmm.. Okay, back again ! ahahaha Raya ketiga :) Leopard Print Dark Pink


Baju ne dah lama, aku pakai balek na tengok muat agi ke tak muat. Wow ! Muat lagi, so aku pakai le. hehe. Takde ape yang jadi hari ketiga tu. So aku malas lah nak story bebanyak.. Kepala aku tension sesangat ne, pening bebeno. Dahla, better aku tengok fantastic 4. Selamat Malam. Doakan kesihatan saya ye. :) 


Labels: , , , ,


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen