Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
18th Ramadhan : Shopping Raya
Tuesday, August 7, 2012 • 10:10 PM • 0 comments


Around 2 more weeks and then Raya ! Wehuu ! Hari ahad lepas, aku and family main-main kat Kuching. Aku temankan depa je. Aku takde nak beli baju raya sebab aku dah beli. hueheheh. Tinggal nak pakai je agi. Aku harap raya tahun ni, raya paling best. InshaAllah. Hehehe. Korang pulak, amacam ? (sekarang aku tengah tengok tv, maaflah kalau aku ada merapu sikit. Tak concentrate neh but still, nak jugak blogging.)


Nak kete ni boleh ? hahah ! Parking kat tepi jalan. Cool lah !! Aku relax je jalan-jalan kat sana. Panassssss. Family aku je lah. Dorang puasa, takkan aku nak melantak depan depa. Tapi, kalau setakat minum air mineral tu adelah sikit. Mana tak, sebelum berangkat aku tak makan & tak minum ape-ape pung. Lapar lah jugak. Aku rela tak makan. Kesian dorang. Mula-mula sampai sana, cuaca okay lah jugak. Cerah, tapi panassssss engkauu ! Singgah kat India Street, aku ingatkan nothing special. Bila sampai jejak kaki kat sana, fuhhhh ! Ramai nye manusiaaaaaaa ! "tak betah" aku dok sana lama-lama. Lagi pun, aku tak suka sangat kalau ramai sangat orang. Nak jalan pun susah. Sampai nak terlanggar hidung neh. Terlampau sempit jalan die. Ya Allah, masa jalan tu, dahla orang kanan kiri tak pedulikan orang lain. Kalau boleh, nak je aku pijak-pijak kaki dorang. Apakan daya, kang aku pulak yang kene belasah. hahaha ! Extra lagi, ada yang mengambil kesempatan dalam kesempitan. Cilakak punya manusia. Nasib baik aku tak lempang. And tak lupe gak. Bau-bauan yang memualkan ! Senak lubang hidung aku..! I just want to get out of there ! Hahahaha ! 


Lepas India Street, singgah Boulevard & then Kuching Sentral. Bila sampai Sentral, punyalah khayal shopping shirts & jeans. Keluar je dari Bangunan Kuching Sentral, mak aiiiiii !! Hujan lebat !! 



Ce korang tengok sign sign kat bawah ni. Benda ni dorang letak atas meja tau. Tengok lah berapa banyak "customer" die. Termasuk aku ! hahahah !



Hahaha ! Someone keeps asking me, taknak ade boyfriend ke ? Sape taknak dik oi ? Aku nak sangat. Cuma sekarang aku, bukan lah nak kata aku anti-lelaki. Aku berkawan. Kalau dah aku berkawan, aku sayang kawan aku & susah untuk aku jatuh hati kat member sendiri. Yep, that someone memang ade. Tapi die kawan aku. Macam lagu Jason Mraz tu, "lucky I'm in love with my own bestfriend.". Kalau aku tak. Aku tak sampai hati nak jatuh hati kat bestfriend sendiri. Nak, tapi tak sampai hati. Ni penyebab die.


Sebab tu lah aku taknak benda ni jadi. Bila dah gadoh, masing-masing taknak tegur, sedangkan dulu berkawan a.k.a Bestfriend nih.. Kalau hubungan berpanjangan alhamdulillah. Kalau tak kesampaian kepanjangan die, ape leh buat. Aku kalau boleh, nak kawan je. Tapi hati mana yang tak ada perasaan suka kalau kawan tu baik kan ? Kalau selalu ditemani die. Best pulak. So, inshaAllah kalau aku dah berpunya, Imma let you know. Okay, bye darlings !!!!


Labels: , , , , , , ,


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen