Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
Blog Lama Hidup Kembali
Thursday, June 7, 2012 • 6:58 PM • 0 comments


Sila klik gambar ye . . .  time kaceh



Ni blog aku yang lama. Kelmarin aku bosan sesangat, so aku decide aku nak renew/hidupkan blog lama tu. Dalam blog tu, aku 100% blogging dalam Bahasa Sarawak. Aku mula pakai blog ni pada 31 Julai 2010. Lame lah gak aku blogging kat situ. Aku decide nak buat account blog baru yang aku pakai sekarang ni sebab, aku dah tak reti nak edit blog lama tu sebab masa tu aku tak reti pakai Blogskins. Blogskins ni kan nak kene edit sendiri kat html. Aku bukak account baru aku belajar edit guna blogskins kat account baru tu. Aku taknak kacau html blogskins kat account lama, kang tak pasal-pasal berubah satu page, melalak tak berair mata aku. Hahahaha ! Sambil menyelam minum air ; alang-alang dah siap aku pun mula blogging kat sini. Kat sini aku guna 100% Bahasa Melayu. 

Lepas siap blog baru, aku pun try edit blog lama. Tiap kali ada template yang sedap mata memandang, mesti aku tukar lepas tu apply kat blog baru. Hahaha. Blog lama tu dah macam Fitting Room pulak. Kesian jugak aku buat blog camtu. So, aku decide untuk edit blog lama tu sekali lagi. Kali ni aku tak pakai blogskins. Kalau nak tengok blog lama tu, boleh klik kat gambar. Gambar tu ada link terus ke blog lama tu. Same je ngan blog baru ni. Cuma yang lama tu agak simple. Aku tak reti nak wat menu tab. Kalau aku buat pun, asyik-asyik tak menjadi. So, aku wat die jadi simple je. Asal korang boleh add aku kat sana. & aku akan follow korang balik yer. Kalau taknak follow pun takpe, tak kisah. Oh ye, dalam blog lama tu, takde cbox. Aku malas nak letak. Sebab tak ingat emel. Aku sign in pun, guna account YouTube. Hahaha ! Nak wat emel baru pun malas. Account YouTube tu pun guna emel lama, sampai tak ingat. Teruk betul lah penyakit aku. Okay lah, tu je. Cuma nak korang jenguk blog lama aku tu. Kalau tak keberatan, sila follow ye. Oh ye, FYI aku tak leh nak follow, kalau follow button korang jenis ni :- 


Mintak maap sesangat yer. So, letak follow button macam biasa ye. Any ways, aku akan cari balik password emel aku tu *wink.


Labels: , , ,


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen