Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
Facebook Timeline ?
Friday, February 3, 2012 • 11:13 PM • 0 comments


Sebenarnye, benda nih dah lama. Tapi aku update sebab, Facebook aku naik hantu tiba-2 boleh upload/apply Timeline by itself even AKU TAK APPLY !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
My Facebook Timeline !

It says :
Welcome to Your Timeline - Preview
Right now, only you can see your timeline. This gives you a chance to:
1. Review what's on your timeline now, and add or hide whatever you want.
2. Click Publish Now or wait until your Timeline goes live on 9 February. Learn more

Yang nombor 2 tu kan - WTF ! Aku tak mintak pon !!! Yang kau memandai nak apply timeline kat account aku watpe !! Cukup benci aku nengok ! Aku tak suke lah benda nih. Aku tak apply ape-ape pun sal Facebook Timeline. Tetibe jadi cengini pulok !! Ko nak paksa-paksa aku pakai Timeline ke Mark Zuckerberg ? Aku tau la, kau founder/CEO Facebook tu, But you can't make me do what i don't want to do !! Itu hak masing-masing lah. Same gak ngan register Facebook, tak semua orang nak gune Facebook ! Aku benci aa nengok timeline ni.

The Reason I HATE FACEBOOK TIMELINE :
1. Die punye post tak teratur, kejap kanan, kejap kiri
2. Tunggu die loading, lambat siot !
3. Banyak sangat photo yang sepatutnya di hide tapi, bila pakai timeline, yang dah hide pun timbul balik 
4. Banyak sangat notifications bile bukak applications, & terpaksa remove/hide kali kedua @ Banyak kerja
5. Mana aku pernah dengar word timeline ek ? Oh !!! Are you trying to copy everything from twitter ??????
Tak caye ape yang aku cakap nih betol, meh baca kat SINI 

Enaf already lah ! Aku sampai sekarang dok cari cara camne nak disable kan Timeline ni A.K.A remove timeline ! Best ke ? Cantik ke ? Kemas ke ? Aku lebih suka facebook yang mula-2 keluar dulu. Simple, Cute, not trashy at all !!! I Miss The Ol'Skool Facebook Profile !


Lepas tu tukar add on Profile Banner pulakkkk, tukar lagiiiiii. pammm-paaapaammmmm !!!


Yang ni aku boleh terima. Tak ganggu pon, masih in order. Tapi yang timeline tu lahhhh yang buat aku bengang ! Aku akan cari jugak cara camne nak remove timeline tu. Tapi kalau dah jadi, aku rasa nak pindah pegi 2nd account aku aa. Peace ya'll !!!!


Labels:


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen