Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
Blog Pantas
Monday, March 31, 2014 • 9:00 PM • 0 comments


Lamanya tak berblogging. Maklumlah, sibuk sangat dengan kerja, dengan life, dengan itu, dengan ini. Pendek kata, memang sibuk sangatlah !! Ni update blog pun sebab bosan takde buat ape pun. So, apa kata kita curi sedikit masa yang ada ni, untuk berblogging kosong. Hehehe

Akak rasa macam dah too late nak wish New Year kali ni, but I don't care ! Nak wish jugak !! Happy Late New Year Bloggers ! Hahaha. Apa khabar pembaca setia. Hehehe. Akak Alhamdulillah sihat walafiat je kat sini. Macam biasa lah, always ada Ups and Downs. Kite handle dengan tabah dan dengan hati yang terbuka hendaknye. Akak stressed at work, stressed at home. Takde tempat yang tak stressed buat akak. Tapi kalau akak stressed akak tak sembur kat orang sembarangan. Akak stressed biar akak stressed sensorang je. Bagitau kat orang lain yang kite stressed pun, orang takkan faham. Nak kasi lagi stressed adelah. Mana tak nye, nak explain bagai. Belum tentu orang tu nak faham kan. Jadi annoying pulak kalau dah explain berpuluh kali masih gak tak faham. Ahh, malas lah aku. Lantak la kau tak faham. Biar aku faham sorang. Har har haar ! *Ketawa jahat*


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen