Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
A Year + Single = YEARINGLE !!
Monday, February 18, 2013 • 10:22 PM • 0 comments



Tahniah kepada saya kerana single selama setahun. Terima kasih kerana telah memberi saya peluang untuk menguji saya untuk stay single for a year ! Hahaha. Aku berjaya ! And you know what, there is no way you guys gonna change that. Unless there's going to be a MAN who is brave enough to come to my door, and asked my dad if my dad allows him to marry his daughter (me). Aww, seriously ? Is there anyone who's willing to do so ? I don't think so ! And thank you again. Kenapa merepek eh ? Ber"couple" ni, ada yang baik, dan banyak yang tak baik. Contohnye :-
PERTAMA, menggugat keimanan. Maksud : Kalau dah bercinta, mesti ada couple yang taknak lepak reramai. Mesti nak "dating" berdua-duaan kan. Takkan nak date ramai-ramai. Kalau dah berdua-duaan, mesti ada yang ketiga. Yang ketiga tu siapa ? Ha, fikirlah sendiri ye. Kalau dah yang ketiga tu temankan korang, chance die lah nak masuk dalam lubang telinga korang and bisik dari dalam telinga biar bengal ! Haha ! Dah jadi, takleh nak reverse sayang oi ! Belum terlambat lagi nak berubah. Ingat ye pesan Kak Su korang ni. KEDUA, banyak alasan. Maksud : Kalau dapat pasangan yang memahami tu takpe, tapi ada gak yang dapat pasangan yang bangang Nauzubillah ! Haha ! Aku pernah kene. Nak kuar ngan member sendiri pun nak kena buat alasan baru dapat keluar. Bukan ape, masa tu aku bodoh, respect sangat ngan si Bangang tu. Masa tu tak fikir gak, yang si Bangang tu rupa nya betul-betul bangang. Tu lah orang cakap, don't judge a book by its cover. Kadang-kadang, cover buruk, isi kandungan nye best. Cover cantik, isi kandungan nya SEMUA POYO ! Hahah. Lepas tu, nak keluar memalam pergi beli top up pun nak bising. Nak taknak, kasi alasan. "Sayang" lah konon nye. Pastu, tak kemana pulak "RelationSHIT" kitorang. Haha. KETIGA, kuat cemburu. Maksud : Bila cemburu ni macam-macam boleh jadik dek oi. Bahaya ! Kang tak pasal-pasal makan buku 5 boipreng cilaka, baru padan muka. Kan ? Hmm. Bagi yang terkena, aku faham :') Aku taknak flashback. Tak pasal-pasal sedih. Uwuu. Betul, macam-macam boleh jadik. Sekarang banyak cerita sebab cemburu pun nak bunuh diri. Haiyo ! Bukan bini kau ! Bukan laki kau ! Nak bunuh diri sebab apa ? Abis tu, sembahyang tertinggal satu waktu, taknak bunuh diri ? Dosa tau kalau tinggal satu waktu. Tak frust ? Taknak tanya mana pangkal mana hujung, tetiba belasah brader buah hati. Tak ke naya ? Nangis air mata darah pun, family die taknak ambik kau jadi menantu. Hmm. Chill lah, bawak banyak bersabar. Tanya dulu barulah attack. Ni tak, dahla laju melebihi had, tak pakai helmet pulak tu. Bila dah lost control, accident, mati bagai. Ingatlah orang yang tersayang. If you know what I mean. Hehe.
Dah, tu je point yang aku tau. Yang lain, pandai-pandai lah korang. Yang baik nye, aku tak tau. Tapi bila bercinta ni semua indah kan ? Boyfriend buang angin sampai jiran sebelah boleh rasa vibrate kentut, bau kentut, siap warna lagi pun, girlfriend leh buat tak tau. Wangi pulak kentut boyfriend kan ? Bila adik sendiri buang angin, memang kena sumpah hidup-hidup lah. Haha. Kenyataan :D Happens to me all the time. Hahahah ! Goodnight and good day fellas. 

"Being single doesn't mean that you know nothing about love. Sometimes, being solo is wiser than being in a false relationship."

Labels:


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen