Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
Contest Awesome Photo by Cik Kira
Friday, February 10, 2012 • 11:14 PM • 0 comments


Uwah ! Another contest ! Aku semakin naik gila dengan blog. Ahahaha  Plus, contest kali ni hadiah-hadiah dia best ! Satu jer hadiah yang buat aku tertarik nak joinSHAWLContest kali ni dianjurkan oleh Cik Kira. Jumpa link blog dia masa scattering around other bloggers, nampak contest yang menyediakan hadiah yang best aku terus join Sesape yang nak join, sila klik banner yer sweetheart  


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1 . mesti ade blog and follow blog Cik Kira *untuk tahu perkembangan semasa .
2 . like fanpage Cik Kira *tak wajib .
3 . like and follow sponsor . ni wajib taw , kalo tak buat serta merta penyertaan terbatal . *dia dah nak bagi hadiah takkan korang tak sudi like and follow diorang .
4 . buat entry ringkas bertajuk "Contest Awesome Photo by Cik Kira" and serta kan sekali gambar korang yang super duper awesome tuh . *jangan lupe tempek banner ;)
5 . jangan lupa tag kat 3 orang rakan . *lagi ramai lagi cunn .
6 . tinggalkan link entry tersebut dekat comment box Cik Kira ;)
Tarikh tutup : 11 Mac 2012

My awsome photo !! 
Ini memang saye

Saya tag :


Saya nak menang shawl pun jadi lah 


Labels: ,


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen