Status
Do follow my ig @noreenmuhammys :)
Mrs Noreen
Best lahhhh..
Monday, December 19, 2011 • 10:38 AM • 0 comments


Lama dah aku tak update blog kn~ tak la penting sangat nak update-update ni. Aku update pun bila ada info yang best. hihihi. Nak tau info best ? cecite cecite.. nak cite la ni.. okay2, aku selalu gak view entry Abang Ben. Camne knal die, aku follow dr Kak Lyssa yg comel ni. So everytime kakak ni ade cite menarik yg die nk share, mesti ade kat Page die kat Facebook. Ape ?! Nak follow jugak, Click Lyssa_Secret

Okay2, the point is, aku bukan nak cite pasal ni, but atleast, aku share kat korang kn :) well, sharing is caring. care gak aku kt korang kan ? hahaha ! Tamak Haloba :P kalau ade cite menarik tu, share gak la ngan kitorang. nak jugak baca entry korang.

Dahhhh, skip cite tamak haloba aku. Let's go straight to the point. Aritu aku baca entry Abang Ben, aku tertarik pulak nak tauu satu entry ni~ nama blogger ni, listed dlm Google Malaysia Top Searches 2011. wahhhh. so, aku pn click link blogger Fatin Liyana tu. Then, i realized, ohhh, pernah gak aku follow die rupa-rupa nyaa. Bagi yg tak tau lagi cite nih, better tauk cpt. Click HERE. Tak sangka pulak, blogging ni boleh tersenarai dlm Google top search. aku pn baru tau. Alamak~ best kn. How to make these things happen to me. nk blogging pn tunggang-langgang. hehehe. Lagi pun aku xbrapa pndai nak keluarkan idea nak berblogging. Kalau takde info menarik, orang takkan singgah kat blog kite kan. Entry aku kali ni pun, tak tau la menarik ke tak. Well, that's it for today. Kalau aku free/ade info best lagi, aku update yer. Thanks for reading bloggers :) jangan lupe follow yer 

Labels: , ,


DISCLAIMER
Precaution Steps

Your IP Address has been detected
BEWARE NOT TO COPY ANYTHING FROM HERE
Currently :  Flower[s] Visiting

AUTHOR
CONTACT

FOLLOWERS
Follow For Follow



PASTS





Credits

Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Mrs.Noreen